3. Съобразете колието си с повода
Различните поводи изискват различни видове колиета. За официално събитие би било подходящо семпло и елегантно колие като перлена огърлица или диамантена висулка. За небрежен ден навън по-подходящо би било просто и минималистично колие или огърлица с цветни мъниста. Важно е да изберете сребърно колие, което е подходящо за случая и отговаря на цялостната естетика на вашия тоалет.

4. Координирайте колието си с обеците си
И обеците, и колиетата са бижута, които могат да се допълват взаимно. Например, ако носите впечатляваща огърлица, най-добре е да изберете семпли обеци. От друга страна, ако носите семпла огърлица, можете да изберете по-екстравагантни обеци. Координирането на огърлицата с обеците ви може да помогне за създаването на сплотен и изчистен вид.

5. Помислете за цвета на вашето облекло
Цветът на вашето колие също може да играе роля в това колко добре се съчетава с вашето облекло. Колие с неутрален цвят, като злато, сребро или перла, може да се съчетае с всяко облекло. Въпреки това, ако носите тоалет в ярки цветове, можете да изберете колие в подобен или контрастен цвят, за да добавите визуален интерес.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика