Най-важният фактор при избора на лазер е неговата дължина на вълната. Различните лазери излъчват различни дължини на вълната на светлината и всяка дължина на вълната се абсорбира от различни пигменти в кожата. Например, някои лазери са по-подходящи за хора с тъмна кожа, защото могат да насочат меланина в кожата по-ефективно.

Друго нещо, което трябва да имате предвид, е продължителността на импулса на лазера. Това се отнася до продължителността на всеки светлинен импулс от лазера. По-голямата продължителност на импулса означава, че към космения фоликул се доставя повече топлина, което може да бъде по-ефективно за определени типове коса.
И накрая, ще трябва да вземете решение за размера на лазерния лъч. Това ще определи колко голяма площ може да бъде третирана наведнъж. По-големият размер означава, че ще са необходими по-малко преминавания за третиране на цялата област, но също така означава, че всяко преминаване ще бъде по-малко фокусирано и може да не е толкова ефективно.

След като разгледате всички тези фактори, ще можете да стесните избора си и да намерите най-добрия лазер за вашите нужди. За да направите добър избор, консултирайте се със специалистите в избрания лазерен център.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика