Бижута по поръчка
Ако искате да покажете колко добре познавате вашия партньор и неговия стил, може да му подарите бижу, направено по поръчка. Независимо дали ще изберете да го изработите сами или ще го поръчате на добър бижутер, то ще бъде отличен акцент на празника. Изберете любимия метал на половинката си, както и любимите му цветове. Уверете се, че изработвате бижу, което той или тя ще носи.
Любовно писмо
Един от най-романтичните жестове е писането на любовно писмо. Макар в наши дни писмата да не са често използвани за комуникация, едно специално писмо за Деня на Влюбените ще разтопи сърцето на вашата половинка. Можете да го напишете в силно романтичен, сантиментален или шеговит стил – важното е човекът до вас да разбере колко много държите на него.
Романтична вечеря
Макар да има много предмети, на които всеки човек би се зарадвал, то показването на емоция и грижа винаги е най-добрият подарък. Ако искате да изненадате половинката си за Свети Валентин, пригответе им специална вечеря. За да сте сигурни, че всичко ще мине гладко, най-добре е да приготвите любимата храна на човека до вас. Украсете дома и трапезата си и подгответе обстановката за отлично прекарване.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика