Пенсионирането е важен момент в живота и заслужава да бъде отбелязан. След много години упорита и всеотдайна работа, една пенсионерка, или пенсионер, могат да се захванат с последната си работа, а именно - да се отдадат на заслужена почивка и време за себе си. Пенсионирането обаче е и горчиво - сладък момент. Едновременно бъдещият пенсионер се радва на така жадуваното спокойствие, но и с носталгия гледа назад във времето, отминалите години труд и безвъзвратно отминалата младост. Затова, освен, че трябва внимателно да подберем подарък за пенсионер, така и да положим усилия за подбирането на подходяща картичка към подаръка и още по-подходящо надписване.
Какво най-подходящо да напишем на картичката за пенсиониране?
Ако подаръкът е за Ваш служител, обърнете внимание на постиженията, наблегнете на благодарността за всеотдайната работа и вмъкнете няколко думи за безгрижното бъдеще.
Ако е Ваш колега, можете да напишете - За всчиките години съвместна работа, твоите успехи помогнаха и на мен!
Или - Вашата всеотдайна работа, допринесе за развитието на целия колектив! Балгодаря ти!
Ще ни липсваш! Тук няма да е същото без теб!
И тъй като наблегнахме повече на картичката, трябва към нея да прикрепим и подходящ подарък :)
Задължително трябва да изберем индивидуален и персонален поарък, който ще бъде създаден специално за нея/него. Част от такива подаръци са гравирани подаръци от дърво. Те могат да бъдат свързани с професията на пенсионера, с неговото хоби, или с нещо типично, което ще се оцени при получаването на подаръка. За да не сме голословни, ще дадем и няколко предложения: Дърворезба по снимка - може да бъде с негова/нейна снимка, може да бъде със снимка на целия колектив, или пък с подбрани хора, с които най-много е общувал.
Табела с логото на фирмата, в която е работил през по-голяма част от живота си. На нея може да има и благодарствени слова, неговите инициали, или кратко пожелание.
За мъж пенсионер, можете да помислите за - дървена кутия за пури. Разбира се, гравирана подходящо и за човек, който е любител на пурите.
За жена пенсионер, можете да подберете закачлив и забавен дизайн на гравирана домакинска дъска, която ще запълва приятно, времето прекарвано в кухнята, приготвяйки любими ястия за любими хора.
Източник: http://unikati.bg

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика